- you make me smile -

tjooo loveersss

Kommit hem från tha schooooool nooww. Faktiskt bra lektioner, roliga, inte tråkiga! ;) BARA sista passet som var Elevens Val .. Nja. .

Snart ska jag äta sen ska jag tooo tha stable . Rider lektion todayy 8) Ska spela lite wii nuu, skriver mera senare!

puss.



snoww



- Lev livet! -

Precis duschat ...... har ätit lite onyttigheter nu under kvällen ;) niice. Har fått reda på att jag ska hoppa för Jane i helgen, ännu niceigare :D Kommer bli jättekul ! Har nt så mkt mer att säga, kollar lite teve nu och lite runt på fb ^^
Nu ska jag se om kisse missen vill komma in, hon har varit ute i flera flera timmar nu xd förut gick hon inte ut någonting! tror hon tycker om nu när det är varmare och så :)
skriver mera imorgon..... antingen på morgon eller innan stallet eller efter stallet ;)

puss.



Me, Myself and I

- Sussi, del 1 -


- Tarzan, del 1 -

my cat.. no my LOVELY cat 

- Tim del 3, sista delen -

gårdagens bilder

- baby, you light up my world like nobody else -

Precis hemma från skolan.. tänkte ta något att käka sen får jag väll se, blir nog antingen att städa upp lite granna, se tv eller va med some friends ..;) Somsagt så får vi se dää. Men nu måste jag äta innan jag hungras ihjäl!
Vart ett väldigt kort inlägg men har ingenting att säga :/ Skolan var ok... Lunchen var helt klart bäst sen so'n mycket skratt där, ! haha!!
skriver mera ...... typ sen! ;)

puss.



annnnkkaaaa :D

Kommit från stallet - check!

Nu har jag precis kommit hem från stallet.

Red Tim .. i paddocken. Gick väll sådär, inte ridit där så mycket så därför var han rätt okoncentrerad och ville kolla på allt. Tror jag oxxå var det..

Var förresten med Emilia på fältet när hon red Rebo. Han var döö pigg och typ stack ?

Nu kollar jag tv och sitter vid datorn, :)
Skriver mera imorgon,!
puss.



Tim del 2 - check!


Ätit frukost - check!

Godmorgon !!
Precis ätit upp min frukost nowww. Vaknade runt sju och JAG KOM UPP! Trodde aldrig jag skulle orka upp men det gjorde jag :D Först skolan, typ måndag är världens sämsta dag inom skolan .... aja slutar halv tre , och vid halv fyra kommer min morfar och hämtar mig och Emilia så åker vi till stallet! :) Rider Tim och fixxar. Åker hem typ sju och ja,gör det vanliga ? Men jag måste dra nu, vi hörs och ses!
puss.





två bilder. en på tarzan och en på sussi,älskar er mina fina
kissemissar 

Tim del 1 - check!


Ha kommit på en sak - check!

Inte alls länge sen jag skrev här men kom på att jag glömde säga att på Emilias ´´fest`` såg vi på ´´The Hole``, Thea,jag,Linnea och Maria tyckte den var läskig eller ja jag tyckte den var rätt läskig, ialla fall clownerna och flickan ;o HAHA
puss.



Bilden är lånad från google!

Inte bloggat så mycket - check!

Har ju inte bloggat på hela dagen! :o inte bra,inte bra ......
Har ialla fall varit i stallet idag och ridit Tim. Red först i ridhuset som inte gick så värst bra eller jodå men ah. Gick ut i paddocken och red, gick faktiskt rätt så bra! Båda var lite okoncentrerade men annars bra! :) Skrittade sedan runt tävlingsstallet nåra varv, gick super bra! Taggar skola tills imon! yey,skola! Seriöst, det har gått jättefort tycker jag! lovet alltså
Imorgon har jag med Tim, rider antingen i stora ridhuset eller i paddocken,beror på! kanske kommer ett ´´godnatt`` inlägg eller om jag vill berätta något eller så, haha vet inte ..

puss.



Bilden är tagen 24/2 - 2012.
älsklings bebisen :')

mobilbloggat - check!

Mobilbloggar för första gången! :D HAHA Sitter hos Emilia .. Amanda och Maria sover och Thea o Emilia sitter vid sina mobiler medans Linnéa kollar på,skitkul! eller inte.... Jaja,vi hade kul förut iallafall,hahhahaaha!! Men slängde bara in ett inlägg så bloggen inte skulle stå helt tom. Aja,skriver mer imorn, puss.

Ätit frukost - check!

Okej, har precis ätit frukost och ska alldelles strax göra mig iordning för stallet, eller typ nu innan mamma blir arg .. HAHA
Istallet ska jag inte göra så bestämda saker direkt men ska väll sköta om Tim, sen kanske åka hem ? Beror på om jag har kul eller inte. Och som i gårdagens inlägg måste jag hem senast fyra ... Men detta vart ett kortis inlägg, skriver mera sen innan jag drar till ´´tjejkvällen``

puss.



random bild .....

Första inlägget - check!

Heyy :)
Första inlägget! yey :D Haha, kan börja med hur dagen har varit;
Vaknade runt tio i sju, eller ja klockan ringde då .. Låg kvar och dega en stund, typ till kvart över. Sen gick jag upp och gjorde mig iordning och sen vid kvart i åtta åkte vi och hämtade Emilia sen till stallet! Hjälpte till lite med utsläpptet och gick runt där .. När Sara kom gick Emilia och pratade med henne om vilken häst hon skulle ha på banhoppningen eftersom det var idag. June hade ju gått omkull i måndags därför var hon halt och inte kunde vara med, hon frågade om hon fick ta Hertz, svaret blev nej. Hon fick ta Nobbe, som stod .... i hagen, såklart. Så vi gick och hämta han men det gick ju inte så bra .. ställde sig och stegra vad de han gjorde sen slet han sig och sprang iväg. Två eller tre gånger hände det sen gav vi upp och gick och fråga Sara Igen vilken häst hon skulle ta, Natasja blev det nu. Hon stod med i hagen, och hade precis kommit ut med. Och sen står hon jämt med Malva! Aja vi gick och hämtade henne. Hon började med att hugga efter Emilia och vända baken till.. så om man gick närmare kicka hon, så ah det gick ju inte så värst bra! Men det sötaste va att när vi skulle gå upp till Sara sprang sötaste Mira upp och gnägga åt oss och massa :') Jag ringde till min syster som var vid Sara och frågade ifall Emilia fick ta Fazett men det gick inte heller ... Vi gick sen upp till Sara...... Igen. Och då fick hon tillslut ta Alfons efter många byten. Hon ville ha Robin Hood men det gick inte för han gick två stycken redan :/ Själv hoppa jag Tim i 80. Gick väll sådär, inte bästa ´´rundan´´ jag har gjort men inte den sämsta heller. Alla fick rosett. Släppte ut Tim efter, tog lite bilder som tyvärr ligger på andra datorn :/ Men dom kommer ut imorgon  ;) Hästarna kom in vid ett och jag skötte om Tim lite, sen vid fyra åkte jag he tillsammans med Emilia. Åt mat och så sen åt jag massa godis och popcorn, haha ifall ni vill veta är jag VÄRSTA GODISMONSTRET, hihiihihih. Nu gör jag ingenting, ska sitta vid datorn resten av kvällen sen sooooovaaaa, upp imorgon och till stallet. Fast... inte så tidigt ;) Är där till kanske fyra för sen vid sex ska jag till Emilias tjejkväll, nice 8)

Vart inte ett jättelångt och inte ett jättekort inlägg utan ett mellanting :P Haha,ha de så bra.
puss.

















Två bilder på Tim, ett på Nobbe, ett på Malva och Natasja, ett på Mira, ett på Fazett och ett på Robin :) Hade tyvärr ingen på Alfons..

Och jag vet! Jättedåliga bilder.......... xd

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0